23406078 1547700415309739 4186810145843916429 o

Zoals wij een aantal maanden geleden al konden melden op deze Nieuwspagina komt er een nieuw Event in 't Veld. Lees hieronder wat er precies gaat gebeuren.

UPDATE:

Making memories,

Een nieuwe traditie is geboren.

GevelConcept organiseert i.s.m. JG Horeca het Gevelconcert Live. Een gezellig nieuw event gehouden bij de mooie landerijen gelegen in de Leijerpolder naast het pand van Gevelconcept.

Grote overkapping aanwezig!

Vanaf 16.00 uur zijn de poorten geopend. De entree is gratis en wij trakteren u op een geweldig concert van de inmiddels legendarische Cats Aglowband met hun on- uitwisbare klanken van de palingsound. Tevens hebben wij op het 2e podium de formatie Zo-Maar en de band van "Ongeremde Gasten "voor u vast weten te leggen zodat we non-stop mogen genieten van livemuziek.

Bouwbedrijf decor nieuw muziekevenement ‘GevelConcert Live’

Twee ondernemers, beide ambitieus, altijd in voor iets nieuws en gedreven door mooie muziek. Maarten de Jong, directeur Gevelconcept en Jim Groenland, eigenaar JG Horeca, spraken elkaar vorig jaar op een bedrijfsfeest bij De Jong op locatie. Naast de werkplaats van Gevelconcept in ’t Veld ligt een mooi stuk land. “Kunnen we daar iets mee?”, vroeg De Jong zich hardop af. “Natuurlijk!”, zei Groenland, die geen uitdaging op horeca gebied uit de weg gaat. En al snel werd het ‘GevelConcert Live’ geboren.

‘GevelConcert Live’ is een muziekevenement voor een breed publiek. De entree is gratis en bezoekers kunnen vanaf 16.00 uur genieten van live muziek uit de jaren 60,70 en 80. Bij de ingang van het evenementen terrein worden bezoekers ontvangen met de muziek van ‘Ongeremde Gasten’. Zij spelen uitsluitend akoestisch en vooral zeer herkenbare Engels- en Nederlandstalige popmuziek. Op het terrein zelf kan het publiek genieten van non-stop live muziek vanaf twee podia. Hier zorgen ‘The Cats Aglow band’ en de formatie ‘Zo-Maar’ afwisselend voor entertainment. De top muzikanten van The Cats Aglow band zetten met hun jarenlange ervaring een live act neer met muziek uit een tijd, die nooit is weggeweest. En met de 5-koppige formatie Zo-Maar, met nummers uit de jaren 60 en 70, is het voor muziekliefhebbers gegarandeerd een feestje.

afbeelding gevelconcert face

Naast een nieuwe mega bar wordt het muziekevenement aangekleed met een aantal foodtrucks, waar vers bereide, biologische hamburgers en andere snacks verkregen kunnen worden. Er zijn gezellige zitjes, zodat ook het wat oudere publiek kan chillen en natuurlijk is er professioneel sanitair aanwezig. ‘GevelConcert Live’ vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, op het terrein naast Gevelconcept Bouw aan de Leijerpolderweg 2 in ’t Veld. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren bij de naastgelegen Fouragehandel Slijkerman, Leijerpolderweg 4.

De inzet voor dit muziek evenement is gewoon iets nieuws proberen, en gezellige reuring in het dorp brengen. Onder het motto #Making memories hopen De Jong en Groenland een geslaagd evenement neer te zetten, wat potentie heeft om jaarlijks terug te keren. Bedrijven, stichtingen en personen die dit initiatief een warm hart toe willen dragen, kunnen contact opnemen met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..