Pagina 06 07 Couwenhof 001 BorderMaker

In het programma 'Met de deur Open' op radio Noordkop Centraal/ Schagen FM is zondag 4 augustus van 10.00 - 12.00 uur Anouska Couwenhoven uit Nieuwe Niedorp te gast.

Anouska is altijd een buitenmens geweest. Zij was fanatiek bezig met de paardensport, had een pony en heeft veel wedstrijden gereden. Op school was zij gek op de natuurlessen die zij altijd buiten kregen. Met haar vader ging ze op de fiets de polder in om vogels te kijken en als kleuter was ze al in de weer met planten.

Zij ging het onderwijs in maar na 28 jaar was het tijd om haar passie volledig te gaan uitvoeren. Tuinieren! Dat doet zijn in hun eigen prachtige tuin De Couwenhof die ook regelmatig opengesteld wordt voor het publiek en waarin rondleidingen worden gegeven.

Presentator Kitty Mertz praat met Anouska over haar leven, werk en natuurlijk haar passie De Couwenhof. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Anouska Couwenhoven en de techniek is in handen van Peter Pronk.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.