53968573 2208142495873916 8080527332978196480 n

Zaterdag 18 januari: DE EENDRACHT GOES OLD & NEW

Het jaar 2020 is een feit, goede voornemens zijn gemaakt, instrumenten zijn uitgezocht en de repetities zijn weer begonnen (mét champagne uiteraard!). Alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er een persoonlijk, groeps- en muzikaal TOPjaar van te kunnen gaan maken. Dat start voor De Eendracht met het geven van een vrolijk Nieuwjaarsconcert op zaterdagavond 18 januari in de kerk van Kolhorn.

Het streven van onze vereniging is om fijn met elkaar muziek te maken en daarbij iedereen zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Omdat iedereen anders is, een eigen muziekstijl en verwachtingen heeft doen we dat op verschillende manieren. De één houdt van een vlotte mars op z’n tijd en de ander speelt het liefst een swingend popnummer. Er zijn leden die niet moeten dénken aan een solopartij, maar daar tegenover hebben we jeugd die daarvoor gaat staan alsof ze nooit anders hebben gedaan! Aan dirigent André Elders de schone taak om dit in goede banen te leiden.

Qua leeftijd en ervaring loopt het onderling ook best uiteen en dit hoor je terug in de muziekstukken: van goed te volgen en enthousiasmerend voor het opleidingsorkest, tot soms redelijk uitdagend voor het A-orkest. Dit houdt het leuk en afwisselend voor zowel de leden als voor het publiek. Dat publiek laat zich in steeds groeiende aantallen zien. Daar zijn we als vereniging soms lichtelijk door verrast, maar vooral: héél verheugd mee! Het is een grote blijk van waardering en tegelijkertijd ook een aansporing om steeds beter te willen presteren. En zo heeft alles altijd meerdere kanten. Leden van Jeugd tot Ervaren. Donker Buiten vs. Gezellig Binnen. Repertoire van Swinging Blues tot Straight March én… gewoon een Beetje Old & Sprankelend New.

Bij deze daarom van harte uitgenodigd op zaterdag 18 januari in de Laurenskerk van Kolhorn. Aanvang 20:00 uur, deur open om 19:30 en de entree is gratis. In de pauze schenken we wederom koffie met heerlijk gebak en worden lootjes verkocht.

Kaarten reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoek ook eens onze website: www.eendrachtkolhorn.nl