IMG 0442 BorderMaker

Na alle perikelen rondom de coronamaatregelen is er een nieuwe datum voor het nieuwjaarsconcert dat op 10 januari gepland stond.

Zondagmiddag 29 augustus speelt New Cool Collective twee concerten van een uur, om 14:30 uur en om 16:30 uur. Beide concerten vinden plaats met 1,5 meter afstand en met vaste zitplaatsen. Er is daarbij geen corona toegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Door de nu geldende maatregelen zijn er slechts 64 plaatsen per concert beschikbaar. Mocht u al kaarten hebben gekocht voor het concert van 10 januari j.l. dan kunt u deze gewoon voor de nieuwe datum gebruiken. Graag even doorgeven of u naar het eerste of tweede concert wilt komen.

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective toerde over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afro-beat en boogaloo iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé uit en in november verscheen het vervolg op de samenwerking met Matt Bianco getiteld High Anxiety.

Vorig najaar ging New Cool Collective de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting toverde de band de Nederlandse zalen om tot speakeasies. Het begrip speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop en productie van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen.

New Cool Collective zal 29 augustus in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen om het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2021 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

Zondag 29 augustus 2021

NEW COOL COLLECTIVE

Aanvang concert 1 - 14:30 uur

Aanvang concert 2 - 16:30 uur

Entree - €22,50 per concert

Kaarten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-54766769

Voor meer informatie - www.jazzkerk.nl