IMG 7876aa BorderMaker

De Culturele Stichting Niedorp trapt dit nieuwe seizoen op 17 oktober af met een concert van Dividivi 3 ( hobo, fluit, klarinet )

Dividivi3 bestaat uit Rieneke Brink (fluit), Paloma de Beer (hobo) en Ilse Eijsink (klarinet). Zij vormen een eigenwijs blazerstrio dat graag van de gebaande paden afwijkt. Met volle teugen genieten zij van het ontwikkelen en uitvoeren van bijzondere muzikale projecten en concerten waarbij ze al hun creatieve en artistieke vaardigheden kunnen aanspreken. Tijdens hun optreden geven zij mondeling toelichting. Zo weten zij als geen ander door humor en bevlogenheid het publiek aan zich te binden en te betoveren.

Met de ‘Histoire du Tango’ en de '4 estaciones' als uitgangspunt nemen zij u in Winkel mee in het leven van de beroemde Argentijnse componist Astor Piazzolla. Met deze stukken die hij aan het einde van zijn leven schreef, laat hij niet alleen de ontwikkeling van de tango zien, maar ook van zijn eigen carrière als componist. Piazzolla speelde als bandoneonist in het befaamde tango orkest van Aníbal Troilo. Troilo hield vast aan de originele vorm van de tango terwijl Piazzolla deze juist verder wilde ontwikkelen. Tijdens zijn studie in Parijs bouwde Piazzolla verder aan zijn eigen stijl onder meer door elementen uit de klassieke muziek, vooral van Bach en Strawinsky. Maar ook de jazzmuziek van Gershwin was een inspiratie voor hem. Samen met de jazz saxofonist Gerry Mulligan nam hij onder andere de plaat Summit op, waarbij de jazz en tango prachtig samensmelten. Dit allemaal te zien en te horen op 17 oktober a.s. in de Lucaskerk in Winkel.

Om de voorstelling in de Lucaskerk te kunnen bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app nodig, of een QR-code op papier. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Hierdoor kan het publiek weer naast elkaar zitten.

Het Coronatoegangsbewijs krijgt u door een vaccinatiebewijs, een negatieve coronatest of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app.

Wilt u liever een papieren QR-code uitprinten? Ga dan naar www.coronacheck.nl/print en volg de stappen.

Bij de ingang van de kerk scannen we de QR-code uit de app of van het papier.

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u de regels in acht te nemen. Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Corona-toegangsbewijs te maken. Voor vragen over de CoronaCheck-app kunt u terecht op coronacheck.nl

Kaartverkoop

De kaartverkoop hebben wij moeten aanpassen. Via de bekende voorverkoopadressen of aan de zaal kunnen helaas geen kaarten gekocht worden. Wij werken nu met een entreelijst.

• Wanneer u via onze website reserveert (www.culturelestichtingniedorp.nl) en betaalt komt uw naam automatisch op deze lijst.

• Maar wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt kunt u bellen met Liesbeth van der Nagel, telefoon: (0224) 54 21 19. Zij noteert dan uw naam en na ontvangst van uw bankbetaling komt ook uw naam op de entreelijst.

Op deze manier vertrouwen wij u een fijn, maar veilig ‘avondje uit’ te kunnen bieden en zien u graag in de Lucaskerk, want . . . .

bij de CSN belééf je het.

Het concert begint om 20.00 uur.

De toegangsprijs is € 13,=

Parkeren is gratis en de kerk is lekker verwarmd.