IMG 7876aa BorderMaker

Blue Grass Boogiemen – 16 januari 2022 - verplaatst naar 15.00 uur in de middag

De Blue Grass Boogiemen hebben wat te vieren. Al 25 jaar brengen ze ’High-Energy Bluegrass at its Finest’. Robert-Jan Kanis, Arnold Lasseur, Aart Schroevers en Bart van Strien toerden de afgelopen vijfentwintig jaar niet enkel door Nederland, maar door heel Europa en Amerika. Ze deelden de podia met diverse groten uit de bluegrass- en countrymuziek en brachten reeds vier albums uit.

www.bluegrassboogiemen.nl

De huidige coronaregels gelden tot en met 14 januari. Wij hopen dat er dan in ieder geval enige versoepeling plaats vindt en dat wij weer kunnen genieten van een mooi concert. Daarom is besloten het concert van Blue Grass Boogiemen te verplaatsen naar de zondagmiddag. Aanvang: 15.00 uur. De kerk is dan vanaf 14.15 uur open. Als u al kaarten voor dit concert heeft gekocht, en mocht u op dit tijdstip niet kunnen of mocht het concert toch niet door gaan, dan zullen wij uiteraard het door u betaalde bedrag terugstorten op uw rekening.

Laat ons snel even weten als u het concert niet bij kunt wonen. Anderen kunnen uw plaats dan nog innemen want het concert is in principe uitverkocht. (0224-542119) Maar we hopen natuurlijk met u op 16 januari weer te kunnen genieten van een gezellige middag met mooie muziek.

Algemeen

Om de voorstelling in de Lucaskerk te kunnen bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app nodig, of een QR-code op papier. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Dit Coronatoegangsbewijs krijgt u door een vaccinatiebewijs, een negatieve coronatest of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app. Wilt u liever een papieren QR-code uitprinten? Ga dan naar www.coronacheck.nl/print en volg de stappen.

Bij de ingang van de kerk scannen we de QR-code uit de app of van het papier. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u de regels in acht te nemen. Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken. Voor vragen over de CoronaCheck-app kunt u terecht op coronacheck.nl