IMG 7876aa BorderMaker

Quatro Ventos, een ijzersterk fadokwartet, speelt voor u op zondagmiddag 20 februari om 15.00 uur in de Lucaskerk te Winkel.

De Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha is sinds twintig jaar de voorman van het ijzersterke fadokwartet Quatro Ventos. Om te laten zien dat de fado veel meer is dan alleen een Portugees muziekgenre, brengt de groep in ‘Fado mundo’ een verrassende selectie Portugese versies van liedjes uit alle windstreken, eh... uit quatro ventos dus. Hierbij valt te denken aan fado-arrangementen van nummers van onder meer Ramses Shaffy, Sting, Charles Aznavour en Jacques Brel. Daarnaast spelen de mannen de in hun ogen mooiste fado’s die ooit zijn geschreven. Zie ook www.koperen-kees.com en/of www.quatroventosmusic.com

Algemeen

Om de voorstelling in de Lucaskerk te kunnen bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app nodig, of een QR-code op papier. Wij volgen qua maatregelen het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen, zodat u veilig onze concerten kunt bezoeken. Bij de ingang van de kerk scannen we de QR-code uit de app of van het papier.

Kaartverkoop

Via de bekende voorverkoopadressen of aan de zaal kunnen helaas geen kaarten meer gekocht worden. Wij werken nu met een entreelijst.

• Wanneer u via onze website (www.culturelestichtingniedorp.nl) reserveert en betaalt komt uw naam automatisch op deze lijst.

• Maar wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt kunt u bellen met Liesbeth van der Nagel, telefoon: (0224) 54 21 19. Zij noteert dan uw naam en na ontvangst van uw bankbetaling komt ook uw naam op de entreelijst.

• De entreeprijs is € 15,=

Wij vertrouwen erop u een fijn en veilig ‘middagje uit’ te kunnen bieden en zien u graag in de Lucaskerk in Winkel, want bij de CSN belééf je het.