20210615 134609 001 002aaaabbb BorderMaker

U kunt ze weer bestellen, de prachtige geraniums van Winkel's Harmonie. U hoeft niet 10 stuks van één kleur uit te zoeken, u kunt ze ook mengen en dat alles voor dezelfde prijs van € 16,50 voor 10 stuks.

Kijk voor meer informatie op de website van de Harmonie

Concert 10 april

Het concert van afgelopen zondag is heel goed ontvangen door het publiek. De zaal in dorpshuis Prins Maurits was vol, er moesten zelfs stoelen bijge3zet worden. Wij hebben heerlijk gespeeld en een goed en gevarieerd programma gepresenteerd.

Inloop avond

Dinsdagavond 12 april organiseerden wij een inloop avond voor geïnteresseerden in de blaasmuziek Een flink aantal kinderen met hun ouders is komen kijken en muziekinstrumenten komen uitproberen. We hebben met z’n allen nog fijn muziek gemaakt met de boomwhackers. Na een uurtje spelen en uitproberen ging iedereen voldaan weer naar huis. Hopelijk houden we er een aantal leerlingen aan over. We kunnen in elke instrumentgroep wel wat versterking gebruiken, ook van muzikanten die al een tijdje niet meer gespeeld hebben of op zoek zijn naar een 2e of 3e vereniging.

Iedereen, jong en oud is welkom. Kan je al spelen, kom er bij!!!