Kleding inzameling 002aaabbb

Kledingactie Samen Voorwaarts

Vorig jaar hebben wij voor het eerst een kledinginzamelingsactie gehouden voor Samen Voorwaarts. En dat was een groot succes. Dit jaar willen we deze actie dan ook graag gaan herhalen. Hiervoor hebben wij zaterdag 14 mei 2022 gepland. Dus gaat u binnenkort uw kledingkast opruimen? Denk dan aan ons en hou de kleding even apart. Op zaterdag 14 mei 2022 tussen 10.00 en 14.00 uur uw oude kleding bij ons inleveren. We zijn te vinden bij Dorpshuis Harmonie in ’t Veld en garage de Waard in Waarland.

Daar kunt u uw oude kleding, schoenen, tassen en knuffels in komen leveren. Helaas zijn dekens, kussens, dekbedden, gordijnen en textielrestanten niet toegestaan. Dus wilt u ons nog een extra handje helpen? Ruim uw kast op en lever uw oude kleding in voor Samen Voorwaarts. Bent u niet in de gelegenheid om het zelf weg te brengen of bent u er al eerder klaar voor? Neem dan contact op met Mats Lantman via 06-18334705 of breng langs op de Nassaulaan 18 in ’t Veld.

Optredens

Mooi om weer te spelen. Het was weer dankbaar om op Koningsdag in Waarland te spelen en tweemaal het Wilhelmus bij het hijsen van de vlag te verzorgen. Wel wordt het voor ons elk jaar zwaarder om ook te lopen. Een aantal instrumenten zijn steeds groter en zwaarder geworden waardoor die eigenlijk niet meer spelend gedragen kunnen worden. Daarnaast worden een aantal van ons ook wat ouder en onze jeugdleden kunnen nog niet altijd marcheren. En hebben vaak andere drukke bezigheden. In de omgeving zijn wij nog het enige orkest dat af en toe ook nog lopend speelt. Alle andere orkesten zijn daar volledig mee gestopt. Het was dan ook mooi om vervolgens op de voorpagina van de krant, bij NH Nieuws en Noordkop Centraal in beeld te komen.

Op 1 mei openden wij de dag bij het 75-jarige bestaan van het mooie zwembad in Waarland. Onder klanken van onze muziek rende de jeugd het zwembad in. Een prachtige feestelijke dag met ook nog eens mooi weer. En ook dat haalde de krant. En er komen natuurlijk weer mooie optredens aan. Zo gaan we binnenkort weer beginnen met het scholenproject op De Marinx in ’t Veld en de Sint Jan in Waarland. Op 12 juni doen we mee met het Den Das Festival in Dirkshorn dit keer. Dezelfde middag staat ook de Carnavalsoptocht in Waarland gepland. Er volgt nog een buitenconcert op onze laatste repetitiedag en natuurlijk zijn wij ook weer present als verkeersregelaars bij Badpop. En dan staan er ook nog diverse optredens voor de Vrolijke Noot in ons “balboekje” waaronder de vierdaagse in Alkmaar op 18 juni.

Kleding inzameling 002