2022 07 24 MDDO Madelein Kerseboom grroot formaat10525aaa BorderMaker

In het programma 'Met de deur Open' op Noordkop Centraal is zondag 6 november van 10.00 - 12.00 uur Kees Beers uit Winkel te gast.

De ouders van Kees Beers hadden een beurtvaart- en expeditiebedrijf en ook Kees heeft gevaren op de beurtvaartschepen en op rondvaartboten in Amsterdam.

Hij komt uit een muzikale familie en kreeg pianoles en zat in een accordeonorkest. Kees heeft heel verschillende opleidingen en ook veel verschillend werk gedaan. In 2002 heeft hij de opleiding Sportmassage en sportverzorging gedaan. en diverse opleidingen op het gebied van massage en complementaire behandelingen en heeft zijn eigen massagepraktijk.

Presentator Kitty Mertz praat met Kees Beers over zijn leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Kees Beers en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.