naamloos 1984 002 BorderMaker

Repeteren, repeteren en repeteren….

We gaan flink door en hebben donderdag en vrijdag flink geoefend. Zelfs door af en toe uitval van leden met corona gaan we door, the show must go on! Deze week was onze dirigent geveld door het virus, maar werden we gered door Bert de Ridder, die ons met strakke hand door de repetities loosde; compliment, hartstikke goed! Trouwens, het hele programma is corona-proof in elkaar gezet. Mocht er iemand of een hele sectie uitvallen, dan hebben we inval geregeld. Het programma gaat dus altijd door!

In de schuur bij Henk hebben we het hele programma doorgenomen, samen met de zangeressen. De kou trotserend, stond het programma al als en huis.

Kaarten te verkrijgen:

Naast dat u kaarten kunt bestellen via: www.dotevent.nl, kunt ook kaarten kopen via onze bekende voorverkoop adressen:

• P. Otjes levensmiddelen, Dorpsstraat 48 in Winkel

• Agrarisch centrum van der Bel, Dorpsstraat 38a in Nieuwe Niedorp

• Dorpshuis Prins Maurits Dorpsstraat 79 in Nieuwe Niedorp

Naast een goede organisatie valt en staat een succesvol evenement met een sluitende begroting. Om dit evenement financieel mogelijk te maken zijn diverse fondsen aangeschreven die aansluiten bij de doelstelling van dit evenement. Windmolenpark Wieringermeer, Holland kroonse uitdaging, VSB cultuurfonds en prins Bernard cultuurfonds zijn belangrijke partners voor dit evenement.

Jaarprogramma Niedorps Fanfare

Zondag 13 november Sinterklaas intocht

Zaterdag 19 november Dot-Event

Zaterdag 17 december Kerstoptreden Protestantse kerk