IMG 7876aa BorderMaker

UPDATE: Concert is uitverkocht!!!

Ja, u leest het goed!

Dominic Seldis geeft met zijn muzikale partner James Pearson een concert in de Lucaskerk in Winkel. Zij vormen al sinds hun studiejaren een hecht duo en dat straalt er duidelijk van af. Seldis als meester contrabassist en Pearson op de piano. Zij brengen u een heerlijke middag vol muziek en humor.

Het concert vindt plaats op zondag 18 december om 15.00 uur. De kerk is om 14.15 uur open. Komt u a.u.b. op tijd ! Om 15.00 uur gaat de deur echt dicht. Heeft u nog geen kaart(en)? De verkoop gaat razendsnel. Check de website www.culturelestichtingniedorp.nl voor de actuele stand van zaken.

Dominic Seldis is vooral bekend als jurylid in ‘Maestro’ en presentator van diverse tv-programma’s. Zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest combineert hij met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. In Stand Up Bass valt veel te lachen en te genieten. Seldis combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument. In een klassieke omgeving, maar ook met uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango.

Dominic Seldis

Seldis is de 1e solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest sinds 2008. Daarnaast is hij een veelgevraagd solist en een geliefd kamermusicus. Het brede publiek kent hem vooral als tv-persoonlijkheid. Seldis is gastdocent aan de Royal Academy of Music en het Trinity College of Music in Londen en aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij gaf masterclasses in o.m. New York, Helsinki, Beijing, Düsseldorf and Zürich.

Terwijl hij vooral een ‘klassiek musicus’ is, heeft Seldis ook een passie voor pop, jazz en lichte muziek. Hij speelde in vele film- en tv-soundtracks (Harry Potter, James Bond, The English Patient, Dr. Who.) en trad op met verschillende popmusici (Tina Turner, Rod Stewart, Seal, Spice Girls, Tom Jones, Shirley Bassey, Wouter Hamel, Giovanca). Hij wordt gevraagd als arrangeur en muziekregisseur en heeft zijn eigen pop-orkest ‘The Love Philharmonic’.

Tijdens het concert is er geen pauze. Voor en na het concert zijn consumpties verkrijgbaar. Seldis zal zich met plezier na afloop van het concert tussen het publiek voegen voor selfies e.d.

We zien u graag in de Lucaskerk, want …… bij de CSN belééf je het.