IMG 7876aa BorderMaker

Het bestuur van de Culturele Stichting Niedorp ( CSN ) organiseert met zijn ondersteuners met veel inzet, passie en plezier elk seizoen weer prachtige concerten in de Lucaskerk in Winkel. De zeven concerten worden vanaf oktober t/m april op de derde zondag van de maand gehouden om 15.00 uur.

Hoewel het aan inzet, passie en plezier niet ontbreekt zijn we toch op zoek naar kandidaat bestuursleden. De gemiddelde leeftijd van het huidige bestuur neemt toe dus u snapt het al: we zijn op zoek naar wat jeugdigere mensen die in de loop der tijd taken kunnen overnemen. De taken zijn heel divers. Van programmering, Pr en nieuwsbrieven, contacten met de artiesten, bijhouden website, facebook, uitschrijven vergaderingen, notuleren, hand-en spandiensten tijdens het concert, kaartverkoop, de penningen, en wat er zoal meer komt kijken bij de organisatie. Het bestuur bestaat nu uit zes personen en we vergaderen zes keer per jaar.

Lijkt u het leuk om mee te helpen onze omgeving levendig te houden met het organiseren van concerten neem dan contact op met onze voorzitter Nico Voogd via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Voor of na een concert kunt u ook altijd één van de bestuursleden aanspreken.

Bent u niet zo bekend met onze concerten? Zondag 19 februari treden Britta Maria ( zangeres ) Maurits Fondse ( pianist/zanger) en Oleg Fateev ( accordeonist) op in de Lucaskerk. Zij vertolken de prachtige chansons van Charles Aznavour en vertellen tussendoor over zijn leven. U bent uiteraard van harte welkom. Zie ook onze website www.culturelestichtingniedorp.nl

Het bestuur van de CSN