Schagen FM Studio 2014-05

Komende donderdag (29 oktober) ontvangt Schagen TV boeiende gasten voor een goed gesprek in de oktober-editie van de talkshow Wat Schagen Denkt vanuit Slot Schagen.

Burgemeester Marjan van Kampen komt langs om te praten over de opvang van vluchtelingen in Schagen en Petten.

Margriet Kleef woont in Petten en vertelt waarom de opvang van vluchtelingen in Huis ter Duin geen goede keuze is.

Ferdows Kazemi vluchtte in 1993 van Iran naar Nederland. Zij vertelt haar verhaal.

Kim Pieters woonde enkele jaren in Schagen. Ze is nu te zien in de serie Meiden van de Herengracht bij Net 5 en was eerder onder andere te zien in Wie is de Mol.

Quinta Steenbergen stond in de finale van het Europees Kampioenschap Volleybal. Bij Polisport in Schagen begon haar carrière. Haar vader is te gast,

De uitbreiding van het Makado Centrum in Schagen houdt de gemoederen bezig. Han Deutekom van Brilservice Deutekom is één van de tegenstanders.

Er is ook muziek, van Fleur Raateland.

De opnamen van Wat Schagen Denkt zijn donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in Slot Schagen. Wie de opname bij wil wonen kan gratis kaarten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De talkshow is zaterdag vanaf 12.00 uur en zondag de hele dag te zien op Schagen TV, Ziggo Digitaal kanaal 40. Vanaf maandag is het programma terug te kijken op www.schagentv.nl