IMG 7876aa BorderMaker

UPDATE:

Het is niet meer mogelijk om kaarten te bestellen voor het onderstaande optreden, want dit is volledig UITVERKOCHT.

Laat u meevoeren naar de tijd dat u jong, verliefd, puberaal, opstandig of misschien zelfs rebels was….

Maak samen met Bunch Of Barrels een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70.

Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid/blijheid’ van toen. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen…m.a.w. een feest der herkenning!

Bunch Of Barrels onderscheidt zich juist door het voornamelijk akoestische geluid én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs. Intieme sfeer, sprankelende gitaren, bluesharp, piano, viool, drums en percussie, maar voorál meerstemmige vocalen.

De meesterwerkjes van weleer worden, in theatervorm als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt, met begeleidende achtergrondbeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, anekdotes met humor én de interactie met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen. Jeugdsentiment dus en een feest van herkenning!

Ben, Frits, Johan en Jan Jaap zijn te zien en te horen op zondagmiddag 18 februari a.s. in de Lucaskerk te Winkel. Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is om 14.15 uur open. Kaarten zijn te bestellen

Kaarten zijn te bestellen via onze website www.culturelestichtingniedorp.nl of bel met Liesbeth 0224-542119. Voorafgaand aan het concert zijn in de kerk ook nog kaarten verkrijgbaar. De toegangsprijs bedraagt € 17,50

De consumpties die u voor het concert en in de pauze kunt verkrijgen dienen contant afgerekend te worden.

Wij hopen u bij dit bijzondere concert te mogen begroeten, want …. Bij CSN belééf je het!

Volg ons ook op www.facebook.com/culturelestichtingniedorp.