IMG 7876aa BorderMaker

Sluit je ogen en laat je meevoeren door de meeslepende klanken van de TANGO ! viool, piano, cello en bandoneon

TANGO ALIADO trapt op 20 oktober het seizoen af bij de Culturele Stichting Niedorp (CSN)

Het Amsterdamse Tango Aliado kwartet neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de Argentijnse tangomuziek met werk van oude meesters, maar ook met nieuwe composities. U wordt verrast door zowel opzwepende dansen als intieme, tedere melodieën van onder andere Pugliese, Canaro, Salgán en Piazzolla, uitgevoerd door een uniek, gepassioneerd kwartet.

Tango Aliado wil met de veelkleurigheid van de Argentijnse tangomuziek het publiek ontroeren. Dit Amsterdamse kwartet geeft al jarenlang concerten in binnen- en buitenland en de optredens worden altijd met groot enthousiasme ontvangen. Het kwartet geeft een eigen draai aan de tangomuziek door hun eigen, unieke arrangementen uit te voeren. Dit zijn onder andere stukken van hun recente album El Compás, met nieuw werk van Wantenaar en Cosentino, maar ook met oudere tango’s uit het begin van de twintigste eeuw. De bevlogen, professionele musici van Tango Aliado zijn Françoise van Varsseveld, Mariken Zandvliet, Lucas Stam en Gert Wantenaar.

Nu te zien en te horen op zondagmiddag 20 oktober in de Lucaskerk te Winkel. Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is om 14.15 uur open. Kaarten zijn te bestellen via onze website www.culturelestichtingniedorp.nl of bel met Liesbeth 0224-542119. Voorafgaand aan het concert zijn in de kerk ook nog kaarten verkrijgbaar. De toegangsprijs bedraagt € 17,50. Pinbetaling is mogelijk. De consumpties die u in de pauze kunt verkrijgen dienen echter contant afgerekend te worden.

Wij hopen u bij dit bijzondere concert te mogen begroeten, want …. Bij CSN belééf je het!

Volg ons ook op www.facebook.com/culturelestichtingniedorp