IMG 3317 640x480aaaa-BorderMaker

Op dinsdagavond 30 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur staat de laatste repetitie van dit seizoen gepland.

Maar in plaats van een repetitie sluiten we het seizoen af met een vrolijk, zomers buitenconcert bij het Nederlands Kremlin van Ger en Mientje Leegwater aan de Limmerschouw 51 in Winkel. Een unieke locatie voor een prachtig concert. Zowel de leden van het grote orkest als van ons leerlingenorkest Toetti zullen van zich laten horen tijdens de gezamenlijke stukken die we met zijn allen spelen. De afgelopen weken hebben we gezamenlijk geoefend, dat was erg gezellig en het klinkt fantastisch met zoveel mensen.

De entree voor het concert bedraagt € 2,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). Ger en Mientje hebben besloten dat de entree-opbrengsten van deze avond volledig ten goede komen aan leerlingenorkest Toetti. Hiervoor willen wij ze bij voorbaat alvast heel hartelijk bedanken.

Kom allemaal zoveel mogelijk op de fiets naar het concert, want de parkeerruimte is beperkt. Komt u toch met de auto, dan kunt u deze parkeren bij golfbaan het Regthuis. Wij rekenen uiteraard op mooi weer. Schrijf de datum in uw agenda en kom dinsdag 30 juni helemaal in vakantiestemming met de vrolijke zomerse klanken van Winkel’s Harmonie!