IMG 5664 640x480-BorderMaker

Nog een paar dagen dan is het zover, het Zijvestival in Café de Uitdaging in 't Veld.

Om 10 uur starten we met een aantal leerlingen van Koos Slippens om te laten horen wat ze al kunnen op de gitaar. Bo Tesselaar, Nienke Markink en Naomi Praat.

Om 10.30 is het de beurt aan Angela Neef. Ze heeft al meerdere keren op het het Zijvestival gestaan ,nu komt ze met een aantal Nederlandstalige nummers

Dan is het 11 uur en tijd voor een Mistery act, daar zeggen we nog niks over!

Om 11.30 zijn Jeroen en Rosanne Groenland van de partij, een gitaar duo met onverwachte liedjes.

Om 12.00 uur komen David Scholten en Jeroen van Trappen (The Ramones) het podium op ,dit duo word regelmatig gesignaleerd in de Veldtemmer popscene. Ron Bakker (Oude Niedorp) gaat een aantal nummers laten horen in Ierse stijl.

Om 13.00 uur is het de beurt aan de Vrolijke Noot, het feest-orkest van fanfare Samen Voorwaarts. Ze hebben gelukkig ruimte kunnen vrijmaken.

13.30 uur Sixpack met Ben Broxterman, Willem Dekker, Ed Wit, Cor de Graaf, Wim Jong en Johan Mak gaan weer terug in de tijd met hun nostalgische nummers. Orkest de Toekomst met oa Betty Smit bestaat uit minimaal 25 personen die dag. Beleef het mee om 14.00 uur.

De formatie Zoet met oa Chiel Schilder en Jonne Hoek zullen hun muzikale kwaliteiten weer laten horen. Aanvang 14.30

Om 15.00 uur staat de formatie MIXXT met de zus van Jeroen Bruin op de planken, een dames zangkoor die moderne popnummers laat horen .

Om 15.30 komt Fatima met haar Rebels (oa Richard Edam) optreden ,wie haar volgt zal merken dat deze muzikale duizendpoot het best wel druk heeft met haar optredens. We zien er naar uit.

Om 16.00 uur is het de beurt aan For the Tasty. Deze band ,opgericht in februari 2015 bestaat uit Melanie Mulder, Patrick Post ,Ben Boekel en Marcel Pater. De band heeft eigen werk met een verassende slotact. Komt dat zien. Hoera ze zijn er toch ,The Johnny Crash Band met oa Maurice Bakker. De band zou er bijna niet bij zijn, omdat Richard Praat helaas zijn keel moet sparen maar ze krijgen vocale hulp! Aanvang 16.30

No Names Harry staat op 17.00 geprogrammeerd. Met onder meer Robin de Monninck komt het zeker goed. Ook bij Veul Skik zijn er een aantal wijzigingen in de samenstelling ,Toby de Goede zal de zang op zich nemen voor een deel. Diegene die bij Gutz waren hebben dat ervaren. Ga het beleven om 17.30 uur

Jawel , de Zomaar Band bestaat bijna 10 jaar. De dansvloer met frontman Jeroen Bruin zal zeker gevuld zijn. De formatie Brick met oa Frans Nieuwelink bestaat al veel langer. Een afsplitsing van de Boet band resulteert in een solide formatie met nummers uit de jaren 60 70 80.Aanvang 18.30

The Blue Socks met oa Peter Specht komen om 19.00 uur optreden .

Om 19.30 staat de formatie van Willem Dekker , No Pressure op de planken .

En dan iets speciaals Beatrix komt optreden jawel iets van koninklijke aard en Nederlandse muziek Wat wil je nog meer .Leuk detail is dat de beide geluidsmannen die dag meespelen in deze Band .Voor een vervanger van het geluid is gezorgd.

Om 20.30 staat de KSB band op de bühne met een gastoptreden van Desiree Ruiter (15 jaar met een stem…!). De voetjes van de vloer zou ik zeggen.

Om 21.00 uur sluit Bitterfly het Zijvestival af .Deze formatie met David Scholten, Robin Wester, Hans Pater en Robin Monninck heeft zich al diverse keren bewezen door de tent op z’n kop te zetten!

Dus zorg dat je d’r bij bent.