cultuur 640x480

Hoewel we nog amper bekomen zijn van het fantastische optreden van de Bunch of Barrels, maken we ons op voor een volgend evenement in de theaterzaal van de Cultuurschuur.

In 2012 was Johan Kruizinga al eens, met een andere bezetting, onze gast in het culturele kerkje in Slootdorp. Vorig jaar, bij de openingsdagen van de Cultuurschuur, genoten we weer van zijn muzikale kwaliteiten.

De aanwezige muziekliefhebbers waren zó onder de indruk van zijn optreden, dat ze de wens uitspraken dat hij nog eens terug zou komen.

Zaterdagavond 10 oktober gaat dit gebeuren en heeft hij speciaal voor ons een prachtig programma samengesteld. We kunnen genieten van Nederlands-en Engelstalige popsongs van artiesten als Sting, Boudewijn de Groot, Neil Diamond, James Taylor en vele anderen. Heerlijke tijdloze muziek in soms verrassende uitvoeringen. Johan Kruizinga komt deze avond met een gastmuzikant; de saxofonist Ronald de Leeuw, waardoor het optreden nog meer power krijgt.

Momenteel woont Johan in Enkhuizen, maar hij is geboren en getogen in de Wieringermeer. Dit optreden is dus een “thuiskomen” voor hem en hij hoopt dat het ook een ontmoeting wordt met vele oude bekenden!

De aanvang zaterdag 10 oktober is 20.00 uur, de entree € 10,00. Donateurs van de Culturele Raad Wieringermeer betalen echter € 8,00. Reserveren is mogelijk, maar niet noodzakelijk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227-581781.

Zullen we zeggen: “Tot volgende week zaterdagavond?!”

Foto: Internet