IMG 5250aa-BorderMaker

Hoe staan we er voor……

Donderdag weer een inspirerende oefensessie bij Jan Cees. De puzzel begint langzaam in elkaar te vallen! Het orkest is voor dit evenement verdubbeld met vele muzikanten uit de regio en oud leden die ons willen ondersteunen. En natuurlijk willen ze dat….het is namelijk super leuk om in zo’n groot orkest te zitten (staan..). Onder inspirerende leiding van onze dirigent Michiel wordt er hard aan klank gewerkt en alle secties tot één geheel samen gesmeed. Ook de vrije zondag is ingezet om met zangers en zangeressen, het combo en het orkest de moeilijke passages in te oefenen. En het is nog gezellig ook……….

Nog een “wist je dat je…”: de verkeersregelaars hebben speciale cursus gevolgd om de te verwachten verkeersstroom goed op te kunnen vangen! Er is nu een onderzoek gaande om na te gaan of de garderobe dames/heren nog bijgeschoold moeten worden…..

Dotevent info verkoop

De kaarten zijn online te bestellen op www.dotevent.nl. De kaarten kosten €23,50 per stuk en als u bankiert bij de Rabobank krijgt u €5,00 korting!

Kaarten zijn ook te koop bij:

Dorpshuis Prins Maurits

Agrarisch centrum van der Bel

Levensmiddelenhandel Peter Otjes

Sport Café Niedorphal