Persfoto Jan Borg en Anouk Geertsma in Liaison Theater Custom

Zondag 8 november wordt de filmzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf wederom omgetoverd tot het Liaison Theater.

Een theater met een intieme warme sfeer dat plek biedt aan een kleine 70 bezoekers. Deze keer staat het podium open voor een groepje zeer getalenteerde muzikanten van verschillende pluimage. Het concert wordt gedragen door de Wieringermeerse talenten Jan Borg en Anouk Geertsma. Zij zullen worden ondersteunt door Hans Laduc.

Jan Borg speelt, sinds hij het onderwijs heeft verlaten, dagelijks op zijn gitaar. Hij speelt voor zijn plezier, wat er dan ook vanaf spat. Inmiddels heeft Jan een CD en een CD-Single opgenomen in de Liaison Studio met daarop onder andere eigen geschreven ‘Grunniger laidjes’.

Anouk Geertsma is de winnares van de Liaison Talentjacht die afgelopen jaar werd gehouden in Brandend Zand in Westerland. Als winnares mocht zij een CD opnemen met een drietal nummers. Haar repertoire strekt zich uit van Ilse de Lange tot Adele en af en toe zelfs een cover van Queen. Een mengeling van pop en country dus. Dat ze niet voor niets de winnares is geworden van de LTJ zal ze zondag 8 november laten horen.

De Wieringermeerse talenten worden ondersteunt door Hans Laduc. Hans kent de klappen van de gitaarsnaar….. Als finger-pick gitarist is hij bekend in de kop van Noord-Holland en ver daar buiten. Hans brengt muziek ten gehore in de stijl ‘Americana ‘. Een mengeling tussen de authentieke country, folk en blues en dat gestoken in een modern jasje.

De verbindende factor tussen de muzikanten is de gitaar. Het instrument dat met alle drie de muziekstijlen anders zal klinken. Maar in de combinatie met de zang van Jan en Anouk zeker de mensen zal raken en soms zelfs betoverend zal zijn. Het concert begint om 14.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kaarten kunnen worden besteld via telefoonnummer 0227-602149 en via de website www.liaisonstudio.nl/theater. De kaarten kosten slechts 8 euro!

Foto Ingezonden