fnf001 Custom

Het afgelopen weekend repetitieweekend gehad op Texel.

En dat hebben ze geweten! In een prachtig onderkomen in Den Hoorn is stevig aan teambuilding gewerkt. Door directe communicatie technieken (ons aangeleverd door “kakhiel”), hebben we geleerd elkaar aan te spreken op momenten dat dit nodig is. Uitspraken als: ”wat denk je nou zelf…..”, “bemoei je er niet mee..”en “nou ….en!” zorgden voor een ontspannen sfeer, waar we tijdens de repetities ons voordeel mee konden doen. Zaterdagochtend en -avond werd druk gerepeteerd in het doopsgezinde kerkje in Den Hoorn.

Onder bezielende leiding van Michiel, zijn alle stukken doorgenomen, moeilijke loopjes tientallen keren herhaald, net zolang tot het foutloos in het juiste ritme soepeltjes gespeeld werd. Zaterdagmiddag weer hard gewerkt aan de teamspirit door het uitvoeren van een tiental spellen, variërend van: lakenvoetbal, woordspelletjes, mummie-wikkelen, tot eierenrace en zaklopen. De winnaar is erelid van Niedorps fanfare geworden! Dit alles werd ‘avonds gevierd met een geweldig feest, (olv Huub Hangop) dat tot in de late uurtjes duurde.

Zondagochtend zo fris als een hoentje (…..) opnieuw het repetitielokaal in. S’middags werd de bevolking van Texel in staat gesteld ons te aanschouwen………In een goed gevulde zaal hebben we ons van onze beste kant laten zien……..en dàt is waardoor een grote delegatie van Texel ons Dotevent zal bezoeken!

Dotevent info verkoop

De kaarten zijn online te bestellen op www.dotevent.nl. De kaarten kosten €23,50 per stuk en als u bankiert bij de Rabobank krijgt u €5,00 korting!

Kaarten zijn ook te koop bij:

Dorpshuis Prins Maurits

Agrarisch centrum van der Bel

Levensmiddelenhandel Peter Otjes

Sport Café Niedorphal

Foto: Ingezonden