DOT-2015-Flyer-A6-72-dpi Custom

Want het dit weekend is het hele dorp voorzien van posters,vlaggen en flyers door onze plakploeg!

Ook is het stil op straat, want de fanfare leden zijn druk bezig met extra repetities, en ook de koorleden zingen de hele dag………… Het wordt nu echt spannend. Nog twee weken te gaan voor het concert. Veel vrijwilligers ondersteunen ons deze avond; in de garderobe, toiletten, horeca……het publiek wordt op alle fronten verwend………

Na het optreden zullen we nog tot in de kleine uurtjes doorgaan met de band “live on stage”. Zij weten er altijd een lekker feest van te bouwen! Zorg ook dat je op tijd aanwezig bent, er is een super leuk voor programma van de “Flageolettes”. De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug, pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, bossa nova, ska, klezmer, disco, rock&roll, reggae en nóg veel meer. Zij vermaken de zaal bij binnenkomst van het publiek.

Dotevent info verkoop

De kaarten zijn online te bestellen op www.dotevent.nl. De kaarten kosten €23,50 per stuk en als u bankiert bij de Rabobank krijgt u €5,00 korting!

Kaarten zijn ook te koop bij:

Dorpshuis Prins Maurits

Agrarisch centrum van der Bel

Levensmiddelenhandel Peter Otjes

Sport Café Niedorphal