WAT SCHAGEN DENKT logo met slot Custom

Cultuur, politiek, muziek en boeiende gesprekken: komende donderdag (26 november) ontvangt Schagen TV boeiende gasten voor een goed gesprek in de november-editie van de talkshow Wat Schagen Denkt vanuit Slot Schagen.

Molenstraat, Snevert, De Nes. Waar komen die straatnamen vandaan? Karel Numan deed onderzoek en schreef zijn bevindingen op in een nieuw boek over Schager veldnamen.

Schagen viert dit jaar 600 jaar stadsrechten, met onder andere een film in Cinemagnus en een nieuwe website. Peter Hogerdijk weet er alles van.

Bo Kossen deed 2 jaar geleden mee aan Hollands Next Top Model. Ze haalde de finale. Hoe gaat het nu met haar.

Schagen heeft veel mooie voorzieningen, maar hoe hou je al die sporthallen, zwembaden en andere voorzieningen in stand als je er eigenlijk geen geld voor hebt? Door de Onroerend Zaak Belasting te verhogen, vinden CDA en PvdA. Geen sprake van, vindt de VVD. De tweespalt heeft wethouder André Groot al zijn functie gekost. Met hem blikken ij terug op zijn politieke loopbaan. En over de politieke impasse gaan wij praten met de fractievoorzitters van PvdA, CDA en VVD.

Er is muziek van meidentrio Sya en cabaret van Hannus Knoin.

De opnamen van Wat Schagen Denkt zijn donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in Slot Schagen. Wie de opname bij wil wonen kan gratis kaarten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De talkshow is zaterdag en zondag te zien op Schagen TV.

Zaterdag start de uitzending om 13.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Zondag is het programma ook op deze tijden én ’s ochtend om 9.00 uur te zien op Schagen TV, Ziggo Digitaal kanaal 40.

Vanaf maandag is het programma terug te kijken op www.schagentv.nl