heerhugopubliek15 118

Met o.a. Jannes, Frans Duijts, Wolter Kroes, Gebroeders Ko en Thomas Berge.

Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 23 april weer terug naar Heerhugowaard.

Vele toppers uit de Nederlandstalige muziekwereld zijn weer van de partij. Van Jannes tot Frans Duijts, van Thomas Berge tot John de Bever. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. De evenemententent zal verrijzen op het Strand van Luna. De voorverkoop is inmiddels begonnen. Zo’n 25 procent van de kaarten is al weg. “En dat belooft veel goeds”, stelt organisator Eddie Mensink.

Het Mega Piraten Festijn begon zo’n dertien jaar geleden als eenmalig festival in Lemelerveld, maar organisator Eddie Mensink zag al snel meer potentie voor de formule. En hij had gelijk. Inmiddels staan er al meer dan honderd MPF’s door heel Nederland op de teller. “Het draait allemaal om laagdrempeligheid, gezelligheid en bekende liedjes”, stelt Mensink. “Het publiek wil mee kunnen zingen. En dat gebeurt ook. En hoe! Ik neem elk festival een kijkje bij het podium. Horen en zien vergaat je! We noemen het MPF niet voor niets het Meezingfeest van het jaar. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd.”

Programma

Jannes, Frans Duijts, Gebroeders Ko, Ancora, Roy Donders, Thomas Berge, Wolter Kroes, Koos Alberts, Peter Beense, Sieneke, Helemaal Hollands, Bonnie St. Claire, Edwin van Hoevelaak, Stad en Land, Monique Smit, Jan Keizer & Anny Schilder, Vinzzent, Marianne Weber, John de Bever, Jacques Herb, Frank van Etten, Lesley Williams, Belinda, Alex, Stef Ekkel, Rene Eshuijs, Gino Graus en Kimberley.

Voorverkoop

Kaarten à 22,50 euro (exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Evers in Heerhugowaard, Boekhandel Thomas in Bergen en De Schrijverij in Heiloo. Daarnaast zijn ze te koop bij alle vestigingen van Primera en kunt u ook kaarten reserveren via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein op het Strand van Luna is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint iets voor 20.00 uur. Zie verder www.megapiratenfestijn.nl.

Foto: Ingezonden