Feel Good 2016 kleur Custom

Feel Good is een vrij nieuw, enthousiast popkoor uit de Wieringermeer o.l.v. Ronald Reijers.

Het koor bestaat uit een twintigtal enthousiastelingen die door hun passie altijd met muziek en zang bezig zijn. Doel is om deze gezamenlijke passie te delen en lekker in het gehoor liggende nummers zo goed en verassend mogelijk te laten klinken. Iedere donderdag wordt er hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten, maar daarnaast is vooral het plezier in het samen muziek maken een belangrijk uitgangspunt van “Feel Good”. De verdeling tussen de twintig zangers en zangeressen is precies gelijk en het koor heeft een swingende begeleiding van twee muzikanten op synthesizer en drums. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popklassiekers en hedendaagse muziek waarbij enkele nummers a capella gezongen worden.

De Culturele Raad Wieringermeer is er trots op dat zaterdag 5 maart deze talenten van eigen bodem garant staan voor een spetterende muzikale avond in de Cultuurschuur.

Om van een zitplaats verzekerd te zijn kan men reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781.

Zaterdag 5 maart, aanvang: 20.00 uur. Entree € 10,00.

Plaats: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Foto: Rien Hoekenga