IMG 3129 640x480 BorderMaker

Genieten van de zomerse pracht bij de tuinenroute “Top in de Kop”. ´

Nu de coronamaatregelen iets zijn versoepeld kunnen we toch genieten van de mooie tuinen en kunst van de “Top in de Kop”tuinenroute. Op 22 en 23 augustus stellen tuineigenaren hun tuinen voorzichtig open. We hopen dat de bezoekers de RIVM maatregelen in acht nemen en goed letten op het afstand houden.

Niet alle tuineigenaren doen op alle data mee, dus raadpleeg de website www.topindekop.nl

Daarop staat duidelijk aangegeven, welke tuinen er meedoen, want door de coronauitbraak zijn er afwijkingen t.o.v. de folder die is verspreid.

We denken dat met het in acht nemen van de regels, mensen toch goed kunnen ontspannen en genieten van de mooie zomerpracht!

Het begin is er weer.

Geniet van de zomerrijkdom

IMG 9927aa BorderMaker

Tuinen Struinen in Noord-Holland Noord.

‘De Groene Route´ opent voor ’t 6e jaar de mooiste privétuinen en kwekerijen in Noord-Holland noord, die gezamenlijk meerdere weekends open zijn. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel.

Het open weekend van 22 en 23 augusrus wordt gekenmerkt door rijke bloei, weelderige en kleurrijke borders, rozengeur en romantiek. Veel totaal verschillende tuinen openen de poort en zorgen voor inspiratie. De kwekerijen bieden eigen specialiteiten en nieuwe planten voor uw eigen tuin. Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer:www.degroeneroute.nl.

In verband met de corona maatregelen is niet iedere tuin geopend. Bij de open tuinen kan het gewenst zijn om een afspraak te maken.

Alle corona maatregelen van het RIVM worden in acht genomen.