IMG 9927aa BorderMaker

De Groene Route - Vroegbloeiers, tuin en natuur ontwaakt

Eerste open weekend officieel gesloten, diverse tuinen wel op afspraak open 17 en 18 april ‘De Groene Route’, dat is een groep enthousiaste tuinliefhebbers en kwekers in Noord-Holland-Noord vol betrokkenheid bij elkaar en de tuin. Hoe leuk is het niet om op een mooie dag een plan te maken waarop je een aantal leden van de Groene Route achtereenvolgend bezoekt. Om de kriebel van het nieuwe groen en de lente door je aderen te laten stromen en vol inspiratie terug te keren naar huis. Met een hoofd vol plannen en ideeën of juist met een leeg en uitgerust hoofd...

Helaas moet het bestuur van de Groene Route besluiten om het eerste open weekend van 17 en 18 april niet door te laten gaan vanwege de maatregelen rondom Covid 19. Maar….voor dit weekend kunt u op afspraak een aantal tuinen bezoeken van De Groene Route. Hiervoor raadpleegt u de website van De Groene Route. In de lente op zaterdag en zondag 17 en 18 april zal zeker alle aandacht naar het prille lentegroen, de bloeiende bollen en ontwakende insectenleven uitgaan bij de enkele tuinen die open zijn.

Iedere deelnemer heeft haar eigen identiteit en eigenheid. Het kan niet missen maar de vraag ligt vroeg of laat bij elke bezoeker op de lippen, 'wow, wat is dat nu?'. De tuineigenaren vertellen er graag vol trots over. Het is juist dat samenkomen van mens en natuur dat wat de Groene Route zo verrassend en uniek maakt .

Het weekend van 17 en 18 april kunt u op afspraak een aantal tuinen bezoeken van De Groene Route. Hiervoor raadpleegt u de website van De Groene Route.

Voor alle info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl