IJsland 2 640x480

Op vrijdagavond j.l. wist Otte Zijlstra met zijn lezing over IJsland voor de Vogel Werkgroep Niedorp weer een enorme volle zaal te trekken.

De Fenixkerk te Nieuwe Niedorp was bezet tot de laatste stoel en er moest aan de deur zelfs "nee" worden verkocht. De mensen in de zaal kregen als opwarmertje een prachtige serie foto's te zien van vogels uit de eigen omgeving. Vervolgens ging de lezing over IJsland van start. Met zeer aansprekende foto's, bewegende beelden en geluiden van de vogels, werd het een zeer boeiende lezing. Halverwege het verhaal, werd er een korte pauze ingelast, om de benen te strekken en even van gedachten te wisselen met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. Na de pauze kwamen er weer veel mooie foto's voorbij. De lezing bleef aantrekkelijk tot het einde, omdat er met een bepaalde vorm van humor feiten naar voren werden gebracht.

In maart 2015, start er een nieuwe cursus natuurfotografie, wie zich hier nu al voor wil opgeven kan dit doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Later volgt meer informatie over de fotocursus.

Foto: O.W. Zijlstra