gl18 BorderMaker

Praat vrijdag 13 december met de fractie van GroenLinks mee! De fractievergadering is van 14.00 tot 16.00 uur in de burgemeesterskamer in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Iedereen is van harte welkom.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 19 december 2019, o.a. monitoring sociaal domein, subsidieplafond 2020, aankoop gronden transferiumterrein Den Oever, onderzoeksvoorstellen van de toetsingkamer HK, wijzigingen APV en wijziging verordening WMO. De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon. Iets anders aan de fractie voorleggen kan natuurlijk ook.

Vooraf aanmelden hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld. Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (fractie) en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secreariaat).

Ook buiten het fractieoverleg om kun je dingen bij GroenLinks aankaarten. Bestuur en fractie zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen.