gl18 BorderMaker

Denk en praat maandag 17 juni met ons mee! Je bent van harte welkom bij onze openbare fractievergadering, van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur in Dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 81, 1733 AE Nieuwe Niedorp.

We bespreken de onderwerpen van de raadsvergaderingen van 20, 25 en 27 juni, maar iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook. Laat even weten.

Interessante onderwerpen zijn: op 20 juni (waarschijnlijk) de beleidsregels met betrekking tot de huisvesting van arbeidsmigranten; op 25 juni het gebiedsplan Wieringermeer; op 27 juni de kadernota (over de begroting 2019). De definitieve raadsagenda’s en de bijbehorende stukken kun je (binnenkort) vinden op de website van de gemeente.

Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (fractie) en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (secretariaat).

Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via deze mailadressen.