gl18 BorderMaker

UITNODIGING ALV GROENLINKS HOLLANDS KROON, MET PRESENTATIE DOOR WIM TIJSEN

Op zondag 24 november hebben wij een algemene ledenvergadering, gevolgd door een presentatie van Wim Tijsen, in Dorpshuis Westerland, Westerlanderweg 61, 1778 KM Westerland. Tijdens de presentatie is er een korte excursie, dus neem je wandelschoenen en je verrekijker mee!

Iedereen is van harte welkom, ook mensen die geen lid zijn van GroenLinks.

AGENDA

14.00-14.45 uur: ALGEMENE LEDENVERGADERING

1. Opening, mededelingen, vaststelling agenda

2. Notulen algemene ledenvergadering 21 januari 2019

3. Kandidaatstelling en verkiezing voorzitter, webmaster en gewone bestuursleden

4. Wat verder ter tafel komt & rondvraag

14.45-16.00 uur: WIM TIJSEN, DE KWALITEIT VAN DE NATUUR

De presentatie begint met enkele sheets van de natuur in de Westerlanderkoog, ter voorbereiding op de (korte) excursie, waar we de natuur buiten zullen ervaren en zien. Na de excursie gaat de presentatie verder in het dorpshuis.

Aan de hand van ontwikkelingen (weidevogels) en beelden laat Wim zien hoe het in het overwegend agrarisch gebied op Wieringen en in de omgeving vóór en na de ruilverkaveling is gegaan. We nemen ook even de tijd voor de vraag hoe organisaties in de Noordkop meer kunnen samenwerken om meer verwevenheid tussen agrarische- en natuurgebieden te realiseren en gaan in op de toekomst voor natuurinclusieve landbouw.

Waar liggen en zijn er kansen in de samenwerking tussen agrarische natuurverenigingen, gemeente, natuurbeheerders en maatschappij in de huidige tijd?

Er is alle ruimte voor het stellen van vragen en voor discussie.

16.00-17.00 uur: BORREL

Graag tot ziens op 24 november!