vvdzittend 222 BorderMaker

VVD Hollands Kroon Versterkt, Verbetert en Vernieuwt

De VVD Hollands Kroon heeft zojuist haar verkiezingsprogramma op haar website gepubliceerd. Met de slogan "Hollands Kroon, Versterken, Verbeteren, Vernieuwen" gaat de partij de gemeenteraadsverkiezingen tegemoet.

De VVD Hollands Kroon wil de gemeente Vers terken, Verbeteren en Vernieuwen! In tegenstelling tot veel andere plattelandsgemeenten groeit het aantal inwoners in onze gemeente gestaag. Dat moet zo blijven. Ondernemers in onze gemeenten moeten wij daarom blijven faciliteren. Dit versterkt onze economi sche positie. Het aantal woningen moet dan wel fors omhoog. Zo houden wij ruimte voor onze inwoners en hun kinderen om te kunnen blijven wonen in deze mooie gemeente. Daarom vindt de VVD dat er een wethouder expliciet moet worden benoemd als wethouder Wonen . Deze wethouder gaat proactief op zoek naar locaties en mogelijkheden zodat de woningbouw in een versnelling kan komen.

Met een sterk MKB en voldoende woningen alleen zijn wij er echter nog niet. Mensen moeten zich binnen een grote gemeente als de onze sne l en eenvoudig kunnen verplaatsen. Daarom wil de VVD Hollands Kroon de mobiliteit verbeteren. Treinverbindingen en Buurt - en Belbussen moeten behouden blijven. Het Mobipunten netwerk kan worden uitgebreid.

Versterken en verbeteren kan niet zonder te vernie uwen. Daarom kiest de VVD Hollands Kroon voor een kandidatenlijst met een aantal nieuwe gezichten met vernieuwende ideeën. Samen met onze inwoners gaan zij de komende vier jaar op zoek naar nieuwe woonvormen, nieuwe vormen van energie en duurzaamheid en ni euwe carrièrekansen voor jongeren in onze regio.

De komende vier jaar wil de VVD Hollands Kroon werk maken van Hollands Kroon zodat onze gemeente financieel gezond en aantrekkelijk voor bedrijf en bewoner blijft. Kies daarom VVD Hollands Kroon: kies voor Versterken, Verbe teren, Vernieuwen!