IMG 8575aa BorderMaker

De RC Cup is na vier jaar niet meer weg te denken. De afgelopen weken was er al meerdere keren nieuws te lezen op deze Nieuwspagina over de RC Cup.

IMG 8576aa BorderMaker

Vanuit onze regio waren OBS De Mient uit Nieuwe Niedorp en OBS Op Avontuur uit Kolhorn met een team aanwezig bij dit geweldige evenement.

IMG 8585aa BorderMaker

Na weken van voorbereiding werd woensdag j.l. de grote race gehouden in de Niedorphal in Winkel. Alle twaalf deelnemers hadden een grote groep fans meegenomen, dus toen het startschot werd gegeven was het een oorverdovend geluid van aanmoedigingen.

IMG 8598aa BorderMaker

Voor verschillende onderdelen werden punten gegeven, dus niet alleen de race was belangrijk, ook de presentatie van de voorgaande week en een stukje pr, zo kwam er uiteindelijk een winnaar uit de bus en dat was dit keer niet OBS Op Avontuur uit Kolhorn, maar de Keerkring uit Schagen.

IMG 8608aa BorderMaker

Het team van OBS Op Avontuur mocht wel de prijs voor de snelste wagen van de dag mee naar huis nemen.

IMG 8664aa BorderMaker

Helaas ging het team van OBS De Mient met lege handen naar huis, maar wel met een tas vol ervaringen, want dit project zorgt voor enorm veel kennis op het gebied van regelen, samenwerken en omgaan met geld.

IMG 8666aa BorderMaker

Na vier jaar blijft dit nog steeds een geweldig evenement, waar zelfs bij de oudere jongeren onder ons het hart nog steeds sneller van gaat kloppen.

Het parkeerterrein stond dan ook helemaal vol bij de Niedorphal met auto's van ouders, die heel graag willen rijden voor dit evenement, want dan kunnen ze zelf ook volop meegenieten van het spektakel.