IMG 4606 BorderMaker

Het is bijna zover.

De grote dag van de RC Cup in de Niedorphal te Winkel.

Vrijdag 25 november mag Team "De Versnipperaars" van OBS De Snip de auto gaan tonen aan de overige scholen die gaan deelnemen aan dit unieke evenement.

Er is hard gewerkt aan de aankleding van de wagen en daar was geld voor nodig. Enkele leden van het team wisten een flink aantal mensen warm te krijgen, om een donatie te doen.

In totaal werd er een bedrag van € 465,= ontvangen van de sponsors. Custom Support Suply heeft de grootste donatie gedaan en mag zich dan ook hoofdsponsor noemen, daarnaast zorgde Copycentre uit Alkmaar voor het gratis bedrukken van de teamshirts.

Verder zijn er bedragen ontvangen van Fam. Wouda, Sloopbedrijf Koen Steur, Computerservice Broersen, Terra Forma, Wikid Products, Kinderfysiotherapie De Kikkersprong, Red Bull, Broersen Verkeerskundig Adviesbureau, Aqualectra, De Jager Scooters, Asisi & Kater Fruitteelt en Peter Koelewijn Autoschade.

Team "De Versnipperaars" bedankt alle gulle gevers, zonder hen was dit project niet gelukt!

Belangrijk: Dit evenement is alleen toegankelijk voor de deelnemers en de uitgenodigde scholen, voor overig publiek is helaas geen plaats op de tribunes.

Natuurlijk zullen wij een uitgebreid fotoverslag gaan plaatsen op deze Nieuwspagina.