schaatsen BorderMaker

Woensdag 6 december 2017 opent ‘Schagen on Ice’ de ijsbaan op de Markt in Schagen.

Vanaf die dag kunnen belangstellenden vrij schaatsen en meedoen aan georganiseerde activiteiten. Zaterdag 16 en 23 december organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen On Ice, van 9.00 tot 10.00 uur, het maatjesschaatsen voor mensen met een beperking én een maatje.

Rondvliegende kinderen, plotselinge bewegingen en onverwachte drukte. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te schaatsen op een ijsbaan. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de ijsbaan, is het maatjesschaatsen in het leven geroepen.

Zaterdag 16 en 23 december, van 9.00 tot 10.00 uur, kunnen mensen met een beperking én hun maatje, kosteloos schaatsen lenen en schaatsen. Een maatje kan bijvoorbeeld een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn. Het is niet toegestaan met noren de ijsbaan te betreden en handsschoenen zijn verplicht. Alleen tijdens het maatjesschaatsen mogen deelnemers met schoenen op het ijs en zijn er extra (schaats)- hulpmiddelen aanwezig.

Aanmelden is verplicht en kan telefonisch via (0224) 21 47 74 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij de volgende gegevens door: naam deelnemers, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres en beperking. Aanmelden met een groep is uiteraard ook mogelijk. Contactpersoon van Team Sportservice Schagen is Ellen Schouten.

Foto: Ingezonden