rabo

Het was even wennen voor veel verenigingen, want dit jaar zal er geen Rabo-Fietstocht meer worden gehouden, maar is gekozen voor de  Rabobank Clubkas Campagne. Daar kan ook een flink bedrag voor de clubkas bij elkaar worden gespaard.

De leden van de clubs, die lid zijn van de Rabobank worden tot en met 28 mei a.s. door de bestuursleden aangemoedigd om vooral maar hun 5 stemmen uit te brengen.

De mailbox van Pewinieuws stroomt vol met verzoeken om per vereniging een bericht te plaatsen. Dit gaat niet gebeuren, omdat er dan teveel van het zelfde op de Nieuwspagina verschijnt en dat vinden de bezoekers niet prettig, daarom is er voor gekozen, om in de stemperiode regelmatig even de campagne onder de aandacht te brengen en zodoende heel veel leden van alle clubs en verenigingen te bereiken.

Hoe werkt het?

De 21.000 leden van Rabobank van Kop van Noord-Holland krijgen inspraak in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Dit doen zij door vijf stemmen uit te brengen op verenigingen en stichtingen die zich hebben ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting. De leden hebben rond 8 mei per post een persoonlijke stemcode met uitleg over de stemprocedure ontvangen.

Clubs in actie

Er doen 456 verenigingen en stichtingen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne die allemaal zoveel mogelijk stemmen gaan werven. Rabobank Kop van Noord-Holland heeft daarom speciale promotiematerialen ontwikkeld en beschikbaar gesteld aan de clubs en moedigt ze aan om hun social media kanalen in te zetten. Op deze manier kunnen zij hun deelname promoten en hiermee hun netwerk mobiliseren om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen!

Bekendmaking stemresultaten

Tijdens de grote finale avond in juni wordt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt. De verenigingen en stichting mogen deze avond hun cheque in ontvangst nemen en horen welke fanatieke club er met de felbegeerde originaliteitsprijs vandoor gaat.

Ga naar de website om de stemmen uit te brengen