TAV

Beginnen met hardlopen is niet voor iedereen gemakkelijk. Vaak wordt enthousiast begonnen maar valt het tegen om de goede opbouw te vinden. Blessures en teleurstelling komen helaas regelmatig voor. Dat is jammer want verantwoord hardlopen is fijn om te doen en ook nog gezond ook.

Trim en Atletiekvereniging ‘t Veld ( TAV’80) heeft het initiatief genomen om de startende trimmers over de drempel te helpen. De vereniging organiseert voor de beginnende hardlopers een zogenaamde “trim clinic” waarbij in een 5 tal avonden de beginnende hardlopers kennis maken met de loopsport. Gezellig en sportief ga je samen met de medebeginners een goede basis krijgen voor een verantwoorde start.

Je traint onder leiding van ervaren TAV trainers de verschillende aspecten van de loopsport, van verantwoorde warming up tot en met praktijk training en advies met betrekking tot kleding en schoeisel. TAV’80 beschikt over een mooie natuurlijke schelpenbaan waar je blessurevrij op kunt trainen in de gezonde buitenlucht.

De data voor deze clinic zijn de 5 avonden op de donderdag van 19.45 tot 20.45 te beginnen op 4 april 2019. De kosten zijn 20.00 euro per persoon. De groepsgrootte zal maximaal 20 personen zijn, dus wacht niet te lang met inschrijven. De inschrijving kan plaats vinden tot 2 april 2019. Mocht de belangstelling zeer groot zijn dan zal TAV’80 proberen ook nog een tweede clinic te organiseren.

Inschrijven kan eenvoudig door middel van een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over TAV80 kun je vinden op www.tav80.nl

Voor vragen over de trimclinic kun je bellen naar Ebe Elzinga 0630712229