IMG 2086aa BorderMaker

Afgelopen zaterdag speelde golfvereniging Regthuys zijn 4e All Seasonswedstrijd.

De score van de 3 best gespeelde wedstrijden telt voor de Overall beker . Chrisian Rens kon zijn zege reeks van 5 jaar overwinningen niet prolongeren en moest dit zijn seizoen zijn meerdere erkennen in Gregory Bolten, die met 228 slagen de mooie wissel beker mee mocht nemen. Christian Rens had 236 en Ted Boots 237 slagen nodig over deze 3 wedstrijden.

In de stablefordcategorie (boven handycap 20.7) was Leo Munsterman de beste met 97 stableford punten, Ge Dunnebier 2e met 95 en Jeanne Schouten 3e met 88 punten.

Het was een prachtige golfdag en er is goed gescoord op de mooie baan met grote perken narcissen. Met de prijsuitreiking op het zonovergoten terras smaakte het drankje heerlijk.

In de strokeplaywedstrijd heeft Gregory Bolten 77, Ted Boots 78 en Chrisian Rens 79 strokes geslagen. De longest stond op hole 5 van de dijklus en deze werd geslagen door Marco Visser. De neary op hole 8 van de tulpenlus door Dick van Diepen.

In de stablefordwedstrijd was Ge Dunnebier de beste met 38 tableford punten, 2e Harry van Groningen met 35, en 3e Peter van Vulpen met 34 punten. In deze wedstrijd werd de longest op hole 5 van de dijklus geslagen door Ge Dunnebier en Harry van Groningen. De neary op hole 8 tulpenlus door Ria Brouns en Jan Kemeling.