IMG 20190526 WA0005aa BorderMaker

Het aftellen is nu echt begonnen, want op donderdag 6 juni a.s. zullen de beide teams van Together we are Strong de Alpe d'Huez gaan beklimmen voor het goede doel.

Er ging een jaar van voorbereidingen aan vooraf, de trainingskilometers werden per maand opgevoerd en er zijn verschillende trainingen op hoogte gehouden. Tevens is men het hele jaar bezig geweest met het inzamelen van geld voor het goede doel.

Komend weekend vertrekken de deelnemers, om nog even een paar dagen te kunnen wennen aan de omgeving, waar het donderdag 6 juni a.s. gaat gebeuren.

In de komende week zullen wij dagelijks verslag doen van de activiteiten van de teamleden en op donderdag 6 juni a.s. zullen wij de gehele dag live-updates maken van de verrichtingen van de sportieve mannen en vrouwen, dit gaat gebeuren, via foto's filmpjes en tekst, zodat de thuisblijvers volledig op de hoogte blijven.

Kijk dus donderdag 6 juni a.s. regelmatig op pewinieuws.nl, om vooral maar niets te missen van dit mooie evenement.

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Together we are Strong:

alpniedorp BorderMaker

Together we are strong! bestaat uit twee ploegen die samen de berg gaan bedwingen, namelijk Team Hansd'huzes en Team Niedorp.