TAD9332 BorderMaker

27e Sponsorfietstocht voor Kinderhuis Samuël

Op zaterdag 15 juni 2019 zal om 9.00 uur het startschot klinken voor de 27e sponsorfietstocht. Het peloton zal ook dit jaar weer vertrekken vanaf het Regius College in de Hofstraat in Schagen. Deelnemers aan deze fietstocht rijden allemaal voor het goede doel namelijk Kinderhuis Samuël in Paramaribo Suriname. Zoals u regelmatig in de media kunt vernemen is de situatie in Suriname nog steeds erg slecht en daarom blijft steun hard nodig.

,, De ondersteuning vanuit Stichting Sponsorfietstocht.nl bestaat primair uit de financiering van noodzakelijke renovatie en eventuele nieuwbouw van de huisvesting. Wij hebben rechtstreeks contact met het tehuis en de aannemers, er blijft dus niets aan de welbekende strijkstok hangen”: Aldus Mark Helmig, voorzitter van de Stichting.

Aan de tocht zullen circa 100 geoefende fietsers deelnemen die elk minimaal € 15,- sponsoren. Diverse bedrijven ondersteunen de tocht met een bijdrage.

De route is evenals voorgaande jaren weer zorgvuldig uitgezet. Zoals aangegeven zal de karavaan van fietsers en reclamewagens onder begeleiding van politie en verkeersregelaars om 09.00 uur uit Schagen vertrekken. Waarna zij met een gemiddelde snelheid van 25 km per uur, via Petten, naar Bergen rijden. Na een break met koffie en appelgebak bij Hotel/ Restaurant Marijke gaat de karavaan weer verder via Schoorl, Nieuwe Niedorp en Kolhorn, terug naar Schagen. Om ca 15.30 zullen wij in het Regius College het voorlopige bedrag aan sponsoring bekend maken.

Fietsers die voorgaande jaren hebben meegefietst zullen een sponsorkaart thuis gestuurd krijgen. Nieuwe deelnemers kunnen informatie vinden op www.sponsorfietstocht.nl , ook kan men zich via deze website direct inschrijven.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Mark Helmig, 06-53885424 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onze hoofdsponsors voor dit jaar zijn:

Ring foto Beemster, Bakkerij Jonker, Bosch Car service van Kuyk, Beukers Bike Centre, Van den Berg Badkamers, Drukkerij Coster & Kok, Dekamarkt Schagen, Dekker autogroep Schagen, Dierenkliniek Muggenburg, Eye Care Schagen, Family Shoezz, Stichting het Graalhuis, Lyzette van Etten, De Hypotheekshop Schagen, Keurslager Arie Klaver, Profile Westenenk, Pro-x, Regius College Schagen en Ten Boekel en Bakker Schagen.

Foto: Ingezonden