aa020619 BorderMaker

De C1 beachhandbal meiden van Jumbo/Niedorp zijn gister 31 mei 2019 in Apeldoorn eerste geworden tijdens het NK kwalificatie toernooi. Top prestatie om met topteams als Voorwaarts (Twello) en Achilles (Apeldoorn) als deelnemers met de toernooiwinst naar huis te gaan. Morgens 9:00 vertrek en 23:00 pas thuis gekomen pff lange dag meiden ( en ouders en coaches).

Zaterdag om 9:00 de eerste wedstrijd bij het volgende beachhandbal toernooi in ‘t Veld. VZV, DSS (Heemskerk) en ook ZAP was aanwezig. Lekker dichtbij gelukkig deze keer. Vele ouders opa’s, oma’s en kwamen even een kijkje nemen. Het werd hierom een gezellig toernooi. Eerst even een wedstrijd wakker worden, hierna toch te sterk voor de tegenstanders en dus naar huis met punten voor het NK Beach, de beker en ook nog eens speelster van het toernooi. Super prestatie voor de meiden van coaches Floor en Mauro

De jumbo/Niedorp meiden van de C2, D1 en D2 kwamen ook in actie en hebben ook zeer goede prestaties geleverd. Met jonge teams en invallers om de teams compleet te krijgen. De C2 en D1 gingen naar huis met de FairPlay prijs, daar kunnen jullie trots op zijn!! Morgen mogen de B1 en de A1 hun kunsten laten zien. Succes!

We hebben geweldig van jullie allemaal genoten! We hopen dat we veel van jullie terug gaan zien op het NK Beach op 13 en 14 juli in Biddinghuizen.

Foto: Ingezonden