IMG 20190603 WA0015 2aa BorderMaker

UPDATE:

De eerste bewegende beelden zijn online gezet (er volgen er nog veel meer de komende dagen). Door de warmte is de training verplaatst naar de avonduren en overdag zijn de startnummers opgehaald, dus weer een stapje dichterbij de grote dag op donderdag 6 juni a.s..

Bekijk hier de eerste videobeelden

IMG 20190603 WA0008aa 2aa BorderMaker

Restaurant de Rijd in Nieuwe Niedorp heeft een diner voor twee gesponsord. U kunt dit diner voor twee winnen door een lot van €10.00 te kopen. Op 6 juni is de trekking boven op de Alpe d'HuZes Wilt u nog een lot kopen, laat het weten door mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 20190603 WA0012 2bb BorderMaker

De beide teams van Together we are Strong slapen op verschillende plekken rondom de Alpe d'Huez.

IMG 20190603 WA0000 2 BorderMaker

Er is een groepje die een camper heeft meegenomen en brengt daar de nachten door, een ander deel van de Niedorpgroep heeft een rustplek op de camping op de foto.

Op dit moment van schrijven zijn de trainingen even stil gezet, want is te warm, vanavond gaat men een nieuwe poging wagen. Mocht er nieuws te melden zijn, dan is dat te lezen in een nieuw bericht.

Ook dan zullen weer de nodige trainingskilometers worden gemaakt.

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Together we are Strong:

alpniedorp BorderMaker

Together we are strong! bestaat uit twee ploegen die samen de berg gaan bedwingen, namelijk Team Hansd'huzes en Team Niedorp.