IMG 2794aa BorderMaker

De weergoden waren ons en de vissertjes weer gunstig gestemd, de hele dag regen, om 18.00 uur nog een beetje motten, en toen was het droog.

We gingen vissen bij de vijvers langs de Hartweg vanaf het kanaal richting de rotonde. Met weer 11 vissertjes. Bij de overstort werd door Fenna al heel veel gevangen, maar de rest van de stekken waren ook redelijk voor de meesten.

De uitslag :

1   Fenna Eelsing 105   pnt.
2   Dewi v Noort 62   pnt.
3   Xavi v Noort 54   pnt.
4   Julia Koopman 47   pnt.
5   Ashley v Noort 43   pnt.
6   Teun Klaver 43   pnt.
7   Benjamin Krab 42   pnt.
8   Melvin Phaln 31   pnt.
9   Zoe Nieuwenburg 28   pnt.
10   Jamie Nieuwenburg 28   pnt.
11   Thomas Phaln 16   pnt.

 

Terwijl rekenmeester Ronald dit allemaal uit zat te rekenen deelde Jan , Jaap en Dennis een chippie en wat drinken uit. Ook hadden we nog wat mooie, Jan Smit, hengeltjes, en een paar zogeheten “torrepikkers” in de verloting. Toen Ronald met de einduitslag kwam bleek er in het klassement toch een flinke verandering had plaats gevonden. De winnares van de vorige twee jaren Julia had een voorsprong van ongeveer 40 punten.

IMG 2799aa BorderMaker

Op de eerste stek ving ze netjes 10 baarzen , maar de tweede en derde stek maar 2 en 3. Toen begon het wel erg spannend te worden want Fenna ving na een hele goede eerste stek, de tweede en derde stek ook nog 12 baarzen en een paar witjes. En daarmee ging ze Julia nipt met 9 pnt voorbij. Xavi viste gewoon weer als vanouds en het blijft mooi om te zien hoe makkelijk dat kleine blonde mannetje ze vangt.

De winnaars van de jeugd competitie 2019 zijn:

    Meisjes      
1   Fenna Eelsing 231   pnt.
2   Julia Koopman 222   pnt.
3   Zoe Nieuwenburg 163   pnt.
           
    Jongens      
1   Xavi v Noort 154   pnt.
2   Teun Klaver 108   pnt.
3   Jamie Nieuwenburg 95   pnt.

 

Degene die de meeste wedstrijdpunten heeft krijgt een jaar lang de Ap Haven trofee. En dat is dus dit jaar weer een dame, Fenna is de jongste die hem ooit gewonnen heeft denk ik (7 jaar) Gefeliciteerd. Natuurlijk gaat er weer veel dank uit naar alle “supporters” die de vissertjes meenemen.

Na deze enerverende avond allemaal een prettige vakantie en tot volgend jaar, namens Jaap, Ronald, Dennis en Jan.