DSC 6318 BorderMaker

Budo Yujo op de Open Oost Nederlandse Kampioenschappen

Ze zeggen dat je voor je hobby best wat over mag hebben. Daarom ga je ook naar de toernooien die wat verder weg zijn, ook als dat betekent dat je vroeg je nest uit moet. En het was vroeg! 5:15 uur uit bed om je om 7:45 uur aan te melden voor de Open Oost Nederlands kampioenschap.

Het gaat heel zwaar worden maar dat is niet erg. We zijn hier om te leren. Merel en Annika mogen het spits afbijten. Daarna zijn Iris en Thijs aan de beurt. Later in de ochtend is er fighting en dan mogen Ryan en Mathijs aan de bak. Zoals gezegd kwamen we hier om te leren. En dat hebben we! Onze leerlingen hadden stevige tegenstanders op dit grote toernooi.

IMG 20191102 160334 BorderMaker

De meeste partijen zijn verloren maar het puntenverschil was niet groot. Er zaten zelfs twee podiumplaatsen in. Thijs en Iris zijn derde geworden bij duosystem en Mathijs is derde geworden bij Fighting. Merel en Annika zijn enorm gegroeid sinds het vorige toernooi. Ryan kwam in een samengevoegde poule waardoor hij oudere tegenstanders kreeg. Ryan kon daardoor niet lekker draaien.

We hebben dus weer genoeg materiaal om mee te nemen voor de wedstrijdtraining. Al met al zijn we supertrots op onze kanjers. hebben genoten van onze kanjers en zijn ontzettend trots op hun allemaal.

IMG 20191102 085415 BorderMaker

Nieuwsgierig geworden? Budo Yujo is gespecialiseerd in jiu jitsu lessen en eigenlijk leer je drie zelfverdedigingskunsten in één pakket want het judo, karate en aikido zijn ontstaan uit deze meest veelzijdige vorm van Martial Arts. Wij geven les van jong tot oud, recreatief tot wedstrijdgericht in een hele prettige en sociale leeromgeving.

Voor meer informatie; kijk op onze website www.budoyujo.nl. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619

Foto's: Ingezonden