IMG 9698 640x480 BorderMaker

Op 1 oktober 2020 is het zover!!

Dan bestaat onze voetbalvereniging v.v. Nieuwe Niedorp 100 jaar!

In opdracht van het bestuur zijn we ruim een jaar terug gestart met het verzamelen van de rijke historie, vanaf het prille begin tot en met vandaag. Dit alles om een jubileumboek samen te stellen. En we hebben al hele mooie en unieke verhalen en zeker ook foto’s gevonden. De eerste officiële voetbalwedstrijd dateert al van 1 mei 1910 tegen MFC Medemblik, dus ruim voor 1920 ! Samen met de jongens van Pirola uit Schoorl maken we er een lezenswaardig en mooi boek van, dat niet mag ontbreken in ieders boekenkast.

Legendarische verhalen uit de oude doos, waarbij onze vereniging in die 100 jaar over bergen maar ook door flinke dalen is gegaan. Juist ook met vele toegevoegde wetenswaardigheden zoals “Wie is onze clubtopscoorder alle tijden van het eerste”, maar ook alle bestuursleden, onze sponsoren en het befaamde Pupillentoernooi vanaf 1959 en nog veel meer leuke weetjes.

Met hulp van derden willen we dit uit 200 bladzijden bestaande boek aanbieden voor een zo vriendelijk mogelijke prijs, namelijk voor maar € 15,--.

Als extra bieden we nu de gelegenheid om voor € 10,-- persoonlijk uw naam voor eeuwig aan dit unieke boek te verbinden, als medesponsor wordt uw naam dan speciaal vermeld.

Ook bedrijven geven we zo de mogelijkheid om deze jubileum uitgave te voorzien van uw donatie van € 25 met een duidelijke vermelding in het boek.

Een mooi moment om rond sinterklaas en de kerst alvast deze instapmogelijkheid te regelen voor volgend jaar. Aanmeldingen zowel voor het bestellen van een exemplaar en/of als privésponsor en als directe sponsor zijn mogelijk via ons speciale e- mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hierna nemen wij weer contact met u op voor het ( financiële) vervolg.

Natuurlijk zijn wij nog steeds op zoek naar die mooie (actie)foto, die allemachtig prachtige anekdote onvergetelijke actie of gewoon een verhaal om niet te vergeten. Ook die mag naar dit emailadres of houdt ons even staande in de Dorpsstraat of langs het voetbalveld.

Voor alle opgaven en nieuwe aanvullingen alvast bedankt,

Ronald Goet, Harry de Jong en Hans Stammes.