IMG 7118 BorderMaker

Wat zijn dit heftige tijden voor iedereen en wat missen we jullie bij Regthuys! Natuurlijk hadden we de baan graag opengehouden (zonder horeca en driving range), maar dit is helaas niet toegestaan en gezondheid gaat uiteraard boven alles.

En dit alles net nu de weersomstandigheden beter werden, het seizoen écht van start zou gaan en iedereen er weer zin in kreeg. We gaan uiteraard niet bij de pakken neer zitten en gaan proberen er voor iedereen een extra leuk golfjaar van te maken! Hieronder wat informatie die we graag met jullie delen.

Extra leuke dingen

We gaan proberen het jaar extra leuk te maken en willen iedereen bedanken voor de steun en betrokkenheid bij de baan in deze moeilijke tijden. Hier hebben we al veel leuke ideeën voor… dus blijf vooral gezond en fit… als wij u weer bij ons op de baan mogen ontvangen gaan we het goed vieren ook!

Baankwaliteit

Het onderhoudsteam draait volop door en haalt werkzaamheden naar voren. Zo hebben we besloten om eind van deze maand te starten met prikken en bezanden.Op deze manier heeft u hier geen last van in de baan als we straks weer mogen golfen. Daarnaast gaan we ook conisch prikken (grotere prikgaten maken en meer zand inbrengen in de ondergrond). Dit doen we op de natste plekken in de baan en op die manier verbeteren we de doorlatendheid naar de drains toe door de bodem te voorzien van een forse hoeveelheid zand. Hierdoor blijft de baan droger in natte periodes.

Lessen

Zoals u zult begrijpen worden de lessen uitgesteld. Zodra het weer kan zullen wij de lessen opnieuw inplannen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de golfschool via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fit blijven

Het is voor iedereen belangrijk om fit te blijven. Voor de meesten van jullie draagt de golfsport hier normaal gesproken volop aan bij en daarom raden wij u aan om veel te blijven wandelen en wellicht in de tuin te werken aan uw putts en wellicht chips?! Op internet zijn veel video’s met golf-fittrainingen te vinden en ook onze golfschool is iets aan het maken voor jullie. Dus blijf fit & blijf gezond! Hopelijk mogen wij u snel weer begroeten bij ons op de baan.

Met sportieve groet,

Het Regthuys Team