golfaa

Beste golfers,

We mogen weer golfen vanaf maandag!

Om iedereen te kunnen laten genieten van de baan hebben we de eerste 2 weken na opening een aantal aangepaste boekingsregels, u ontvangt hierover spoedig een bericht van ons. Wij willen uiteraard de leden bedanken voor hun loyaliteit aan de baan en zorgen dan ook voor voldoende beschikbaarheid aan starttijden. Wij laten ons morgen nog informeren door de NGF/NVG of er nog (extra) richtlijnen zijn waar we rekening mee moeten houden. Zodra dit alles duidelijk is laten wij u dit weten waarna reserveren weer mogelijk is.

Jeugd

De jeugd is gestart en de golfleraren maken er samen met de jeugdcoaches een feest van. Er zijn al 2 events geweest en een lesdag voor de 35 jeugd Lessers. Leuk om iedereen zo enthousiast te zien, bekijk hier een foto! Het is nog mogelijk voor de jeugd om aan te sluiten, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moederdag

Wij hebben een super leuk pakket samengesteld voor de allerliefste moeders! Ons team bezorgt dit aanstaande zondag op adressen binnen 30 km van de golfbaan. Er zijn er al heel wat besteld! De kosten voor het pakket zijn € 40,- en bestaat uit: Een Fles Aix de Provence Rosé, 12 super roze Wilson Golfballen, Cadeaubon t.w.v. € 7,50 (bedrag met hogere waarde is mogelijk) Pioenroos, Hartjesballon, persoonlijk kaartje & uiteraard wordt het leuk verpakt. Bestellen kan tot en met komende vrijdag! Bestellen kan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.