IMG 0101 BorderMaker

Beste golfers,

Vanaf maandag mogen we weer golfen! Hier zijn alleen wel een aantal richtlijnen voor, lees daarom deze mail heel goed en bel gerust bij vragen. We hebben alles voorbereid en gaan er gezien de maatregelen evengoed voor zorgen dat u de Regthuys Gastvrijheid blijft ervaren.

Vanaf nu kunt u online uw starttijd reserveren, morgen om 08:30 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor het boeken van een tijd.

Nieuwe Shop

We mogen nog niet alles openen, maar wel onze nieuwe shop! Deze is helemaal verbouwd en we hebben de complete collectie van Under Armour, Rohnisch en Wilson. Het is niet toegestaan om de shop los te bezoeken, maar het mag uiteraard wel voor of na uw ronde.

Wij helpen u graag!

To Go

Voor Regthuys golfers is de horeca rondom de golfronde altijd van groot belang! Echter, wij kunnen u dit helaas nog niet volledig bieden. Wij hebben wel een creatieve oplossing met horeca to go. Zo kunt u makkelijk en snel allemaal lekkere dingen mee de baan in nemen. Na afloop kunt u nog iets meenemen voor thuis of onderweg. U heeft dan evengoed een complete en gezellig aangeklede ronde.

Opstart week

De eerste week is het alleen mogelijk om 9 holes te reserveren en mogen er maximaal 2 boekingen vooruit gemaakt worden. Zo kunnen wij iedereen laten genieten van de golfbaan. U kunt na uw ronde bij de receptie vragen of er nog plaats is om nog 9 holes extra te spelen.

Wij willen de vaste leden die hun contributie de afgelopen 2 maanden zijn blijven betalen, als eerste de ruimte bieden om te reserveren. Daarom zijn alle teetimes dagelijks tot 14:30 uur alleen te reserveren voor Jaarkaarthouders, Members, Founders en Vrije Golferspakkethouders. Zij kunnen wel introducé spelers meenemen in de flight.

Op de dag zelf vallen de tijden vrij, na 14:30 uur zijn de tijden door iedereen te reserveren.

Golfregels

Wij hanteren het golfprotocol dat is opgesteld en deze wordt op dit moment nog verder afgestemd.

Hieronder een korte toelichting hierop:

- U mag maximaal 10 minuten voor uw ronde aankomen. Dit is om drukte en samenscholing tegen te gaan.

- Indien u iets To Go wilt halen of wilt inslaan of putten, dan mag u 20 minuten van te voren aankomen zodat er geen drukte ontstaat.

- Het is niet toegestaan om zonder reservering naar de golfbaan te komen. U kunt dus ook geen gebruik maken van de oefenfaciliteiten (putting/chipping-green & driving range) zonder een les of starttijd te hebben. Inslaan of oefenen op de putting/chipping-green mag wel vanaf 20 minuten voor de ronde en tot 20 minuten na de ronde.

- U mag met een flight van 4 personen golfen, in het weekend boeken wij bij.

- Overal dient u 1,5 meter afstand van elkaar te houden, daarnaast gaan wij er vanuit dat iedereen op een verantwoorde manier met de RIVM maatregelen omgaat.

- Voor uw ronde moet u zich bij de receptie aanmelden.

- Toiletten in de baan zijn gesloten, prullenbakken en ballenwassers ook. Na uw ronde staan er vuilnisbakken. Bunkerharken zijn er niet, dus probeer met uw voeten het zand netjes te maken voor de andere golfers.

- Na uw ronde of les mag u niet blijven “hangen”, iedereen moet gelijk weer naar huis.

Hieronder een overzicht van de basisregels:

Golflessen

De golflessen mogen vanaf maandag weer starten! De pro’s staan voor u klaar en vinden het leuk als u een lesje bij ze boekt! De bestaande lessen en winteracties worden de aankomende tijd ingepland. Hierover kunt u contact opnemen met de golfschool via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0651404047.

Vaste leden bedanken

Wij willen de vaste leden bedanken die ons in deze lastige tijd financieel zijn blijven ondersteunen. Dit gaat om alle jaarkaarthouders, members, founders en vrije golferpakkethouders. U ontvangt daarom van ons:

- Een gratis “soepelmaakles” in groepen van maximaal 8 personen. Deze zijn aanstaande woensdag, donderdag en zaterdag van 14:00 tot 15:00 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (deelname kan alleen als u zich opgeeft)

- 15% korting op de kleding in de shop tot en met 17 mei.

- ballenkaart of € 10,- tegoed op de ballenpas tot en met 17 mei.

- 15% korting op het reserveren van een privéles tot en met 17 mei.

- 2 keer een gratis koffie/drankje To Go met wat lekkers tot en met 17 mei.

Wij hebben hier geen bonnen voor en doen dit op goed vertrouwen! Later in het jaar gaan we nog een aantal leuke dingen doen samen met de Vereniging.

Wij zien iedereen graag op de baan en gaan er weer een mooie tijd van maken!

Met feestelijke groet,

Het Regthuys Team