vischlust15 Custom 1

Per 1 juli zijn viswedstrijden, competities en kleine sportvisserijevenementen weer volledig toegestaan. Ook HSV Vischlust gaat de eigen viswedstrijden en competities weer opstarten. Ook kunnen we weer gebruik maken van de voetbalkantine van Kaagvogels. We doen dit uiteraard met in achtneming van de geldende corona- maatregelen van zowel overheid als die van Kaagvogels voor het medegebruik van hun kantine. Daarnaast treft Vischlust ook een aantal praktische maatregelen. Als we ons hier aan houden, kan er weer op een verantwoorde manier een wedstrijdje gevist worden.

Wedstrijdrooster

Het wedstrijdrooster wordt per ingang van 2 augustus weer opgepakt. De KKS- wedstrijd van 16 augustus en de Zilverenbrug van 30 augustus komen echter blijvend te vervallen. Dat betekent dat er ruimte in het rooster is ontstaan om de 2 wedstrijden van de baarscompetitie in te halen. De aanpassingen in het wedstrijdrooster zijn als volgt:

Zondag 02 augustus 1e wedstrijd baarscompetitie

Zondag 16 augustus 2e wedstrijd baarscompetitie

Zondag 30 augustus 3e wedstrijd baarscompetitie

Zondag 06 september 4e wedstrijd baarscompetitie

Zondag 04 oktober 5e wedstrijd baarscompetitie

Zondag 01 november 6e wedstrijd baarscompetitie, finale

De wedstrijden van de snoekcompetitie en de wintercompetitie baars zijn niet gewijzigd, deze lopen volgens het wedstrijdrooster.

Voor de jeugd is er op zaterdag 12 september een wedstrijd gepland, de andere jeugdwedstrijden gaan definitief niet door.

Kijk voor het gewijzigde wedstrijdrooster op de website van HSV Vischlust: www.hsvvischlust.nl Hier is altijd de meest actuele informatie te vinden.

Maatregelen

Aanvullend op de gangbare corona- maatregelen, als bij klachten blijf je thuis en 1,5 meter afstand houden, zijn de onderstaande maatregelen van belang:

- In de kantine van Kaagvogels houden we ons aan het daar geldende protocol;

- Na aanmelden en betalen (dat mag contant) krijg je direct je steknummer te horen;

- Blijf na het aanmelden zoveel mogelijk op je plek zitten en houdt hierbij 1,5 meter afstand tot elkaar;

- Tussen de stekken wordt 1,5 meter vrije ruimte gehouden, dit wordt met paaltjes aangegeven;

- Blijf aan de waterkant zoveel mogelijk op je stek en blijf wachten totdat er iemand langskomt voor het tellen;

- Het tellen doe jezelf onder toeziend oog van de wedstrijdleider;

- De wedstrijdleider is tevens aangewezen als “coronaverantwoordelijke”, volg zijn aanwijzingen op.

We zijn blij dat we weer wedstrijdjes kunnen gaan vissen. Als we ons aan de (spel-)regeltjes houden, kan dat ook op een verantwoorde manier. Uiteraard is het ook nu onder voorbehoud van de ontwikkelingen m.b.t. corona. Check daarom ook regelmatig de website van HSV Vischlust. Het bestuur hoopt van harte dat jullie weer komen vissen.

Namens het bestuur van hsv Vischlust

Ceryl Emmaneel