20201006 HV Niedorp Kleding actie 7 november 2020 flyeraaaaa

Beste inwoners van Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Winkel en omgeving,

Zomerkleren uit de kast, zolder opruimen? HV Niedorp en SV Sparta haalt graag zoveel mogelijk kleding etc. bij u op. Wij komen dit bij u ophalen op zaterdag 7 november 2020, tussen 10.00 - 12.00 uur.

U kunt dichte zakken met kleding etc. op zaterdag 7 november 2020 vanaf 9.30u aan de weg zetten.

Wat mag er allemaal in de zakken? Kleding, schoenen, alle goederen van textiel (gordijnen, pluche knuffels, etc.), liefst een beetje schoon en droog.

Deze actie is opgezet door Rotary Wieringerland (en komt voort uit de Stichting De Zak van Max), met als doel de sportverenigingen die de kleding etc. ophalen financieel te steunen. HV Niedorp en SV Sparta ontvangt voor elke kilo textiel een mooie vergoeding, wat weer goed geïnvesteerd wordt in de vereniging en onze leden.

De Rotary werkt 100% vrijwillig en zorgt er voor dat de kleding etc. gesorteerd wordt en dan verdeeld wordt onder vluchtelingen en aan mensen in andere gebieden in de wereld, waar deze kleding etc. broodnodig is.

Wij vertrouwen erop dat jullie met zijn allen, deze mooie actie tot een groot succes maken, voor de HV Niedorp, SV Sparta én de ontvangers.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groeten,

Handbalvereniging Niedorp

SV Sparta